6
Komen

Kembali Menatap ABC


Setalah 12 hari bermalas malasan kat rumah, kini tiba masanya harus ber-rajin rajinan di kampus .. Midtrm and kuis dah melambaikan tangan tak henti henti.. Eh, buku mana buku?? Alamak . . . Barau mawar perasan, BUKU TAK BAWAK BALIK !!! (nauzubillah) Mujurlah Nota kaki tak tertinggal sekali kat melaka tu.. Ni betul betul " cuti " belajar namanya -_+ hu hu

bekorban perasaan demi masa depan

Lepas ni mungkin jarang untuk mawar luangkan masa mengadap ruang bisu ni lagi, kalau ada time lapang tu insyaallah tak kan dilupakan ;) He he .. Moga Allah merahmati kalian, thanks sebab sudi jadi teman mawar yang tak setia ..

TingTongTingTong :: Jangan nakal-nakal ye, belajar rajin-rajin tau !


6 Kuntum Mawar:

Hafriz Mohamad said...

slamat kmbali mngadap buku! ^_^

Mawar berduri said...

@Hafriz Mohamad

Syukran .. ;) Chayook2!!

Mohd Izzar said...

ouh...selamat belajar..
belajar rajin2 hehehe

Mawar berduri said...

@Mohd Izzar

owh .. selamat menghabiskan cuti
yg masih berbaki sisa nya ea .. hehe
^^, insyaallah .. stdy ttp d hati

emy zulaiha said...

selamat berjuang! hehe =)

Mawar berduri said...

@emy zulaiha

yeah .. selamat berjuang d medan perang jgk ea

Link blog sahabat