8
Komen

Jom Sertai Bloglist Wanblur


Assalamualaikum dan Salam Senyum Mesra !!

Toin toin .. Moga kalian sentiasa ceria walau hati sedang berduka lara .. Wuuwuu, lupakan sebentar akan duka anda sebab mawar ajak semua yang pandai membaca untuk join satu acara nih . Ehh bukan acara lumba lari ok, dah besar besar ni tak larat nak pecut lajulaju dah . He hee .. 
__
__

Jangan Join !! kalau korang tak nak .
t.a.p.i
Jom Join kalau korang nak jadi Geng Klik sini En Wanblur

Dalam acara ni ada 3 kategori macam yang tertera pada Papan Tanda di atas tu, jadi .. Setelah difikir dan di hitung yang mana satu nak di jadikan pilihan. akhirnya . . . .  Mawar pilih yang ke 3 sebagai pasangan ( ha haa ) ..   3 - KAMI BIASA JER !! 

Setelah itu mawar nak tag 2 orang blogger betuah ni , My BFF encik Ammar & Cik Panda ..


TingTongTingTong :: Alhmdulillah selesai penyertaan ^_^

8 Kuntum Mawar:

shazwanazizan / wanblur said...

terima kasih sebba join, huhu

Taufiq Tiramisu said...

join bloglist ni memang bagus. hehehe. nanti ingat nak buat segmen tuk kali kedua. hehehehe..

New Entry : Style Rambut Mana Yang Menjadi Pilihan Korang?

Mawar berduri said...

shazwan :: sama2 .. makasih jgk sb jempot, dh mcm vip lak rasanya .. hihik

Taufiq Tiramisu :: wuu jgn lupa ajak erh ;) leh tolong menyemak sekali hehe ..

Pendamba Mawar said...

gud luck taw dari pendamba..terima kasih sudi komen entri pendamba

ammar said...

xsangka bertuah nya...hehehe...syukran kasiron 'alaik ea..huhu...

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Cik mawar. sori cik panda bz sangat minggu ni dan minggu depan.. sebab cik panda ade FINAL EXAM.. nnti insyaAllah next segmen atau pun ape2 mawar bagilah tau ibah ehh .. .. :) terima kasih sebab tag cik panda^^,

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Cik mawar. sori cik panda bz sangat minggu ni dan minggu depan.. sebab cik panda ade FINAL EXAM.. nnti insyaAllah next segmen atau pun ape2 mawar bagilah tau ibah ehh .. .. :) terima kasih sebab tag cik panda^^,

Mawar berduri said...

Pendamba mawar :: syukran alaik .. :)

ammar :: kih kih bereh2 .. afwan ..

Noor Adibah :: ehh xpe2 .. harus utamakn yg utama ;) gud luck 4 ur final exm ya .. chayook2 !!

Link blog sahabat