9
Komen

Let's Have Some Fun (edit photo by NiL)


 Senyum Mesra !!


Sekali baca, macam tak percaya pun ada. Sebab Sis Nil tag mawar macam mawar ni tere mengedit gambar lah pulak, hahaha (gelak guling guling) ehem, back to normal. Sebagai tanda penghargaan mawar, jom tunaikan apa yang patut.

Suka edit? Klik Sini


Kalau kita keluar berjalan makan angin, mesti akan amik gambar sebagai kenangan. Kalau mawar bosan, terasa gatal tangan nak make up gambar yang mana tak cantik dimata jadi sedap mata memandang. *Oh sungguh perasan* 

Selepas                  Sebelum 

Yang ni just guna
PhotoScape

Kekadang mawar guna
Adobe photoshop
Elfin Photo
Magic Photo Editor
Photoshop.com

<< Insan Terpilih >>
Fatim



TingTongTingTong :: Tunjuk bakat korang cepat !!






9 Kuntum Mawar:

Nelly The Strange said...

comel !!!

liyana latif said...

thnx for de tag sis ^^

Fatim said...

aaaar tolong saya ditag :D
insyaallah bila smpt
terus saya buat ya,thanks cik mawar!

nur farahin sulaiman said...

amboi.. nak jdi fotogrpher plop ke nie??heheh

Najwa said...

sy suka dan memang gatal mintak org tulun ambk gmbar .haha

aDiNDaNiL said...

hehehhe terima ksh mawar sudi sahut cabaran nil :) leb u la

Mawar berduri said...

@aDiNDaNiL hehe sama2 .. bereh sokmo .. lebiu too ^_^

Mawar berduri said...

@Najwa
hehe dah boleh jd model lah ;)

Mawar berduri said...

@nur farahin sulaiman kihkihkih.. cuba nasib skali skala >_< bakat xde pon sbnrnya

Link blog sahabat