6
Komen

Blog Kena Buang



Assalamualaikum dan Salam Senyum Mesra !!

Hati menagis bibir tersenyum
tiada ungkapan selain rasa syukur ..


16/12/2011 blog ni tetiba tak boleh nak sign in account, terdetik juga di hati nak kembalikan blog ni. dah bermacam cara mawar cuba, tapi al maklum aje lah, mawar bukan budak it.. jadi, dengan rasa berat hatinya mawar buat keputusan untuk lepas kan blog ni untuk selamanya ... (selamat tinggal dunia blogger)

Dalam hati jangan di tanya erti bahagia. dalam sekelip mata rasa hampa mula bertandang menguasai emosi, hanya mampu melihat blog ni rosak sedangkan tangan terasa kaku, tak mampu menekan kunci keselamatan. 
__
__
__ 

Allah Maha Mengatur setiap pekara yang kita tak ketahui

Post yang >> INI << bukti dari seseorang yang dah tolong selamatkan blog ni. sangat terharu !! ^_^ blog dah sembuh !!! Terkejut juga bila ada rakan yang bagitahu blog ni dah sembuh dari demam, Ya Allah .. aku mampu tersenyum dalam lena yang panjang.

Untuk kamu yang sudi menghulurkan bantuan tanpa di minta, jutaan rasa syukur ku kirimkan dalam doa moga dirimu di rahmati selalu.. walau terkadang kita bertengkar, bergurau senda, bergelak ketawa, bermasam muka, tapi ketahuilah persahabatn yang di bina tak semudah 1 2 3 untuk di runtuhkan .. :) Maaf kan silap salah selama aku mengenali kamu ..


:: sekuntum mawar buatmu yang sudi membantu ::

TingTongTingTing :: Awak... Terima Kasih 


6 Kuntum Mawar:

dill said...

awak, terime kasih jugak.

(nyebok)

hihi

dill.

Polskahackrew said...

setiap blog akan alami perkara ni.. mmg saspen bila kena..

akubest501 said...

dah kena skali dulu...tp alhamdulillah dpt settlekan jgk...blog asal kembali blh digunakan...

fathiyyahISMAIL said...

alhamdulillah. nasib baik jadi T__T

dhia adawiyah said...

waahhh ~ sweet nyer ~ siapakah gerangan yang sudi me-repairkan blog cik mawar ?? kahkah ! nak taw jugak .... hehe ..

Hafriz Mohamad said...

demam panas sgt kot time tuh..
utk maintainence, kne bg la ubat.. biar smpai smbuh spnuhnya.. hihi

Link blog sahabat