2
Komen

Selamat Tinggal Ab


Assalamualaikum dan Salam Senyum Mesra !!

Oh Masa betul betul mencemburui hidup kita, serius! kedip kedip mata je dah bulan 10 sekarang ni kan.. Dan kini mawar hampir mara ke final exam tak lama lagi, minggu stdy week di adaptasi kan seperti biasa untuk balik kedah, pantang cuti lama.. So, bila dah kat rumah rindu pulak dengan kekasih hati yang lincah ni


teman buat asgmnt ^_^


Eh Si kecik ni .. buat muka cute pulak, huhu rindu lah sama kamoo. Dah 2 hari duk kat rumah, tapi kenapa tak nampak pulak Si Kecik ni main main kat sekitar rumah, senyap sunyi tanpa bunyi "Meooww" . . .

Mawar :: ibu, dah banyak hari duk kat rumah ni, tapi tak nampak Ab pun.. Bosan pulak tak kacau dia


Ibu ::  ........


Mawar :: Mesti da gemok kan haha kejap je dah 3 bulan tak jumpa .. Rinduu ah!


Opah :: Dengan kucing pun menjadi budak nih


Mawar :: Wuuwuu mesti lah opah, adik yang bongsu tu!! hehe ape salahnya, Nabi pun sayang kucing ;)


Ibu :: Si Kecik tu nakai sangat, ibu dah suruh MakNgah kau buang kan.


Mawar :: Haaaah ???? ( tup tup.. pipi ni basah ) Alaa, kenapa ibu buang dia.. Huuhuuu :'( (nangis lagi) dia kan kecik lagi, memang la nakal bu..  Anak ibu kecik kecik dulu pun nakal jugak, tapi ibu tetap bela kitorang sampai besar..

Sedih
Sangat Sedih ..
Rasa macam nak balik melaka cepat cepat .. dekat hostel banyak kucing (budak merajuk) .. Walaupun Dia bukan kucing Parsi or kucing Siam yang gebu tu, tapi dia tetap best !!




TingTongTingTong :: Serius Tak Tipu, Rindu ...!
 Kalau mawar orang kaya boleh la buat iklan tolong carikan seekor kucing siap ada ganjaran ribu juta lagi.. Tapi apakan daya .. aku hanya Kaya dengan Budi bahasa.. yeke? 






2 Kuntum Mawar:

Pendamba Mawar said...

rilex2..:) ada la gantinya nanti

ammar said...

first time tngok kucing yg belang nya bulatan....sabar ea....

Link blog sahabat