9
Komen

Saya Anggun Berbaju Kurung

waahh penat nya mata ni dari tadi tekebil kebil terpandang memandang tulisan dalam teks ni. Oh asgmnt =_= ...! zaaass .. nak lari jaoh jaoh dari kertas putih 

amik berok band tajaan bunda kesayangan ni and terus on line blog. baik nye anak ibu ni kan. tiba tiba !! ada satu contest ni mawar jumpa dekat blog si dia yang memang pemes bin meletop orang nya sape lagi kalau bukan budaklelaki ni ade join acara baju berbaju .. hahaks :) comel comel


tekan sini kucing meow meow
macam yang mawar cakap, ianya So sweEtt ..

contest ni mudah je. hanya perlu tampal gambar korang pakai baju kurung dan kalau lelaki kena baju melayu. eh eh nak pakai ke baju kurung? Ops .. jangan tau .. >.< nanti mawar pejam mata rapat rapat


ting tong ting tong. gambar ni di ambil masa muka tengah lapar sebab tunggu bilal masjid azan magrib. hehe waktu ni mawar join majlis berbuka bersama ahli kakak adik jiran studnt kuim dekat restoren terapung dekat Kuala Sg baru. dekat je dengan kediaman kolej mawar.. (berapa banyak dekat daa) kebetulan masa ni mawar pakai baju kurung.. selalu jarang pakai kurung dan kerap kali sarung jubah je sebab mudah n simple :) ...

Hah.. dh siap atur cara majlis ni ^_^ moga berhasil .. walaupun agak tergelincir

TingTongTingTong :: jum serbu ramai ramai

9 Kuntum Mawar:

Monster Siti said...

waaa akak rindu kuim :'(

Mawar berduri said...

alala .. hehe nti datang la sini, ziarah kitorang hehe .. jgn lupe bawak sekali juadah berbuka sekali tau :)..

skrg akk wat ape ?

ame elms ! said...

ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

and Selamat Hari Raya too . -.-

Mawar berduri said...

hehe .. segak2 ^_^
dh mcm model baju raja 2011 je tu
hehe .. wish luck kembali ..

salam lebaran ~:~

Zul Fattah said...

haha..gud luck k..
saya pun join jugak.. huhu..

http://zulfattah.blogspot.com/

Mawar berduri said...

=)
join sesama ..

Mra Mastura said...

lawa!! top 25. congratz!! :) gudluck next stage.Kite same purple! hehe

Mawar berduri said...

Alhmdllah .. hehe sedondon lah kite
Tahniah jugak yer ..

fiLfiL said...

anggun2.. gud luck yaw ;)

Link blog sahabat