2
Komen

Memang Tak Boleh Duduk Diam

situasi :: kesuntukan masa untuk siapkan asgmnt
lokasi :: perpustakaan 
operasi dijalan kan :: selama 3 jam

budak budak tekun belajar

Seyes mawar cakap, masa dalam lbry pagi tadi memang best. bukan sebab jumpa banyak rujukan, tapi rasa macam tempat tu kami yang punya. Haha . Pegawai lab tu pon dah usha panas je dengan bebudak perempuan ni. Sekali tegur, tak makan saman (puasa kn tak boleh makan) .... Bising balik. Dua kali tegur, Diam sesaat .. lorh ! baik rupanya. tapi lepas tu tau apa bebudak ni buat smpai tak ada suara suara sumbang dalam lbry tu . . . *,*

!! snap snap N snap !!



Haha. cover sound takot ganggu semut nak tido

skarang mesti dah tau kenapa budak perempuan ni semua boleh diam dari kena cekop kan. Haha. Rupa rupanya ada projek lain yang diorang ni buat kat celah celah rak buku tuu *** zasss .. Jangan hiraukan pandangan sumbing orang lain yang ada dalam lab tu, jeles lah tu sebab tak boleh join sekali  =D .

Mawar kalau nak belajar kena ada moOd. And kalau nak bagi ada moOd, hati kena selalu tersenyum. sO gunakan kekretiviti yang ada pada diri untuk menceriakan hari hari di pekan Masjid Tanah tu . Hahaha
// Pesanan penaja beca Kota EpamOsa //


Link blog sahabat